Ydelser

Arkitekten

Hos TINK Gruppen brænder vi for at levere arkitektur af højeste kvalitet, inspireret af Danmarks stolte arkitektoniske traditioner. Vi tilbyder en bred vifte af arkitektydelser, herunder design af kontorer, erhvervsbygninger, boligprojekter og kommercielle ejendomme. Med en nøje afbalanceret tilgang skaber vi løsninger, der ikke kun er funktionelle og æstetisk tiltalende, men som også fremmer bæredygtighed og bidrager til samfundet. Vores mål er at skabe rum, der inspirerer og holder i mange år frem, og som samtidig understøtter både menneskers og samfundets udvikling. Vi har også stor erfaring med renovering og omdannelse af eksisterende bygninger, hvor vi fokuserer på at udnytte ressourcerne optimalt og integrere moderne funktioner på en harmonisk måde.

Hvordan kan vi hjælpe med dit næste projekt?

pexels-photo-3862365-3862365.jpg

Ejendomsudvikleren

TINK Gruppen fokuserer på ejendomsudvikling, der kombinerer god arkitektur med bæredygtige investeringer. Med projekter der omfatter alt fra bolig, byudvikling, nye områder til logistik -og erhvervsejendomme, skaber TINK værdi gennem fremsynet design og langsigtede investeringer. De sikrer, at ejendommene ikke blot er æstetisk tiltalende, men også økonomisk bæredygtige. Samarbejde med erfarne partnere og involvering i hele processen fra planlægning til færdigt byggeri, resulterer i ejendomsprojekter, der opfylder både nutidens og fremtidens behov

Vi finder dit næste projekt, sammen med dig.

g5d365a0afed3f3d2c2501b6fa1192fe0a948f04cc5f7e5aa1820152bc0f4bcf39a01e733fa3da82bd9719dc66109c3d9_1280-956496.jpg

Projektstyring

Vi sikrer succesfuld projektstyring og udførelse af byggeri gennem en integreret tilgang, der kombinerer præcis planlægning og effektiv ressourceanvendelse. Fra initial idéudvikling og design til den endelige konstruktion, leverer vi skræddersyede løsninger, der imødekommer kundernes behov. Vores erfarne projektledere koordinerer alle aspekter af byggeprocessen, herunder tidsplaner, budgetter og kvalitetssikring. Ved at samarbejde tæt med arkitekter, ingeniører og entreprenører garanterer vi, at hvert projekt gennemføres til tiden, inden for budgettet og med højeste standarder for kvalitet og bæredygtighed

Vi er eksperter i projekteringsledelse

Hvorfor TINK Gruppen?

Vi sætter kvalitet i højsædet og har en integreret faglig stolthed i alt hvad vi gør. Hos TINK t(i)ænker vi os grundigt om og sikre at alle projekterne er udført til både vores og kundens tilfredshed. Vi er ikke tilfredse før alle er tilfredse.

Hos TINK har vi mere en 15 års branche erfaring og har arbejdet med arkitektur, byggeri og ejendomsinvestering på tværs af generationer og landegrænser. 

 

Vi udvikler til den næste generation.

+10 års erfaring

Fokus på kvalitet

Optimeret proces

Stolthed i arbejdet